Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Scuk.cz se představuje v novém kabátě

Scuk.cz se představuje v novém kabátě
sdílet:
Do nového roku s novým designem

Internetový průvodce po dobrých restauracích Scuk.cz představil zbrusu novou podobu svých stránek i nové funkce. Díky kompletnímu redesignu portálu se vám na něm bude lépe orientovat (třeba díky náhledům u profilů jednotlivých podniků). Nově se můžete zapojit do mapování dobrot, i pokud nepatříte mezi prověřené ‚scukaře‘.
 

Zde najdete dobroty


Scuk je internetový průvodce po místech, kde se dobře jí a kde se dobře nakupují potraviny. Kvůli etickému kodexu stránky provozovatelé nepouštějí k recenzím lidi pracující v gastronomii a své hodnotitele si poctivě prověřují. Díky tomu Scuk patří mezi nejdůvěryhodnější tuzemské portály, které mapují a hodnotí české restaurace, bary, kavárny, trhy a další místa, která jsou spojena s více či méně kvalitní gastronomií.

 

 

Scuk navlékl nový kabát


Nyní se do hodnocení můžete pustit i vy! Právě díky kompletní přeměně Scuku si milovníci dobrého jídla mohou navzájem sdělovat své zážitky a také si snadno vytvořit seznamy oblíbených podniků (označíte srdíčkem či hvězdičkou), nebo naopak míst, kam by již lidská noha neměla vkročit (označíte zamračeným smajlíkem). Nový Scuk můžete navštívit i přes chytrý telefon nebo tablet. A to tudy --> www.scuk.cz

 

 

 

 

Připravila Nikita Rybová

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak zubaři změnili svět sladkostí: Příběh vzniku cukrové vaty
  • Zajímavosti

Jak zubaři změnili svět sladkostí: Příběh vzniku cukrové vaty

Na žádném vinobraní, pouti ani jarmarku nesmí chybět sladké a nadýchané obláčky na špejli. Věděli jste, že cukrovou vatu vymyslel před více než sto lety zubař? Ten, který vám běžně říká, abyste se cukru vyhýbali? Sladký paradox, po kterém...
KVÍZ: Jak dobře znáte kulinářské techniky?
  • Kvízy

KVÍZ: Jak dobře znáte kulinářské techniky?

Moderní gastronomii si dnes nelze představit bez správných technologických postupů při přípravě jídel. Tepelné úpravy patří mezi nejoblíbenější, protože zlepšují stravitelnost pokrmů a ničí škodlivé mikroorganismy. Připomeňte si s námi...