Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Seriál o mase: Hovězí oháňka

Seriál o mase: Hovězí oháňka
sdílet:
Jde sice jen o kus ocasu, ale uvaříte z něj ten nejlepší vývar, jaký si dovedete představit. A nabídnout toho umí ještě mnohem víc!

Hovězí nebo také volská oháňka začíná na konci hřbetu za květovou špičkou. Díky svým unikátním vlastnostem si našla stálé místo v kuchyních opravdových znalců – od šéfkuchařů luxusních restaurací až po babičky ze Šumavy. Díky krátkým svalovým vláknům a spoustě kolagenu se maso jen rozplývá. Oháňku si proto nejlépe vychutnáte jen tak – vařenou, podávanou s oblíbenou hořčicí, křenem a s chlebem. Skvělá je také jako základ dokonalého hovězího vývaru, obrané vařené maso se hodí do nádivky nebo ji můžete připravit na červeném víně.

Rady, jak oháňku koupit a co z ní uvařit, najdete v lednovém Apetitu.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč