0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Seriál o mase: telecí hřbet

Seriál o mase: telecí hřbet
sdílet:
Maso telecího hřbetu je libové, křehké a samo o sobě velmi chutné. Jak a kde ho koupit a jak ho nejlépe upravit, aby zůstalo krásně šťavnaté, vás naučí šéfkuchař Václav Frič.

Telecí hřbet  je jemné, libové a dietní maso. Při správné úpravě si uchová šťavnatost, má velmi jemnou chuť a patří k lehkým masům. Šéfkuchař Václav Frič radí: „Upečte si celý hřbet a pak ho jezte v různých obměnách. Zbylé maso je jako stvořené pro studenou kuchyni – v sendvičích, v těstovinovém salátu nebo jako vitello tonnato chutná skvěle.“ V květnovém Apetitu najdete recepty na telecí závitky se slaninou saltimbocca a glazovaný telecí hřbet se zeleninou.

Květnový Apetit koupíte spolu s dárkem do kuchyně – zelenými rukavicemi na čištění zeleniny.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Zimní Apetit piknik přilákal tisíce návštěvníků
  • Lidé a jídlo

Zimní Apetit piknik přilákal tisíce návštěvníků

Na začátku byla myšlenka setkat se s vámi, našimi čtenáři, nejen v létě, ale také v druhé polovině roku. Vychutnat si skvělé jídlo, popovídat si, nakoupit dárky, zkrátka si užít krásný den. Bude osvědčený letní recept fungovat i v zimě?...
Kdo je to someliér, co umí a s čím poradí?
  • Lidé a jídlo

Kdo je to someliér, co umí a s čím poradí?

Someliér (nebo také sommeliér) vám v restauraci servíruje ideální víno k jídlu, které máte před sebou, a nejen to. Čím více budete o roli someliéra vědět, tím lépe budete moci plně využít jeho znalostí a zkušeností, až budete příště...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč