Lednové menu
V Le Terroir se specializují na delikátní francouzskou kuchyni. Od 11. ledna je pro vás v této sklepní restauraci připraveno nové lednové menu šéfkuchaře Jana Punčocháře, které vám představí osobně u vašeho stolu. Je jen na vás, kolik chodů si objednáte. Vybírat je opravdu z čeho, zkuste například lahůdku v podobě pečeného dančího hřbetu se slaninovými bramborovými noky a omáčkou ze sušených švestek nebo koláč z holuba z Anjou.
K večeři dobré víno
Součástí této restaurace je i sýrárna s nejlepším výběrem zralých francouzských sýrů a vinný sklep. Doplňte svůj gurmánský zážitek o lahodné víno. S výběrem vám rád poradí sommeliér Petr Hlinák, který pro vás sestavil rozsáhlý vinný lístek. Najdete v něm na 800 druhů vín z evropských vinic. Skvělou příležitostí k návštěvě Le Terroir je den sv. Valentýna. Šéfkuchař Jan Punčochář pro zamilované připravil pětichodové menu. Pro navození romantické atmosféry bude restaurace během večera nasvícena pouze svíčkami.
Restaurace Le Terroir
Jilská 6, Praha 1
www.leterroir.cz