Vyzkoušejte sedm chodů
Skvělý výběr degustačních menu je připraven nejen z ryb a mořských plodů. Speciální nabídka šéfkuchaře čítá celkem sedm chodů a zahrnuje například mramorovou terinu z kachních foie gras, bažanta a piniové oříšky nebo pečenou langustýnku s pyré z jablek golden delicious a zapečené domácí jelítko. V nabídce restaurace nechybí ani široký výběr francouzských a mezinárodních sýrů. Sezonní menu již několik let sestavuje Roman Paulus, který patří mezi naše nejlepší šéfkuchaře a pyšní se oceněním Kuchař roku 2009/2010.
Luxus i plné soukromí ve stylu 30. let
Alcron nabízí posezení pouze pro 24 hostů, při vstupu tak máte pocit jisté domáckosti. Intimní prostředí restaurace s původním mramorovým krbem z třicátých let minulého století vzniklo z původní krbové části hotelové haly. Tapeta s roztančenými páry s pozadím New Yorku umocňuje luxusní a velmi přívětivý ráz celého interiéru. Alcron je vyhlášen pátečními tanečními večery i tradičními kurzy vaření. Sobota je věnována kurzům pro děti od čtyř let, kde se i ti nejmenší mohou pod vedením zkušeného kuchaře naučit připravovat jednoduchá dětská jídla. Neděle jsou již léta ve znamení populárního jazz brunche.
Restaurace Alcron, Radisson Blu Hotel
Štěpánská 40, Praha 1
www.alcron.cz