Soutěž s mozzarellou Galbani jde do finále

sdílet:
Hlasujte o nejlepší recept s mozzarellou a vyberte deset jídel, která stojí za to ochutnat.

Pusťte se s námi do zábavného dobrodružství. Mozzarella je tvárná surovina, která však mnohdy skončí jen ve studených salátech nebo labužnicky rozpuštěná na pizze. Připravit z ní můžete mnohem víc, jak dokazují recepty, které najdete na www.apetitonline.cz/galbani. Svá oblíbená mozzarellová jídla sem po několik týdnů vkládali soutěžící, kteří jsou nyní ve velkém finále. Výherce získá lekci vaření u skvělého italského šéfkuchaře Riccarda Lucqueho, majitele pražských restaurací Aromi a La Finestra a brněnské restaurace Il Mercato.

Dejte svůj hlas receptu, který vám přijde nejchutnější či vás inspiroval.
Hlasovat můžete v kategoriích teplá a studená kuchyně na www.apetitonline.cz/galbani.

Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit