Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Soutěž s mozzarellou Galbani jde do finále

Soutěž s mozzarellou Galbani jde do finále
sdílet:
Hlasujte o nejlepší recept s mozzarellou a vyberte deset jídel, která stojí za to ochutnat.

Pusťte se s námi do zábavného dobrodružství. Mozzarella je tvárná surovina, která však mnohdy skončí jen ve studených salátech nebo labužnicky rozpuštěná na pizze. Připravit z ní můžete mnohem víc, jak dokazují recepty, které najdete na www.apetitonline.cz/galbani. Svá oblíbená mozzarellová jídla sem po několik týdnů vkládali soutěžící, kteří jsou nyní ve velkém finále. Výherce získá lekci vaření u skvělého italského šéfkuchaře Riccarda Lucqueho, majitele pražských restaurací Aromi a La Finestra a brněnské restaurace Il Mercato.

Dejte svůj hlas receptu, který vám přijde nejchutnější či vás inspiroval. Hlasovat můžete v kategoriích teplá a studená kuchyně na www.apetitonline.cz/galbani.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč