0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Soutěž s mozzarellou Galbani jde do finále

Soutěž s mozzarellou Galbani jde do finále
sdílet:
Hlasujte o nejlepší recept s mozzarellou a vyberte deset jídel, která stojí za to ochutnat.

Pusťte se s námi do zábavného dobrodružství. Mozzarella je tvárná surovina, která však mnohdy skončí jen ve studených salátech nebo labužnicky rozpuštěná na pizze. Připravit z ní můžete mnohem víc, jak dokazují recepty, které najdete na www.apetitonline.cz/galbani. Svá oblíbená mozzarellová jídla sem po několik týdnů vkládali soutěžící, kteří jsou nyní ve velkém finále. Výherce získá lekci vaření u skvělého italského šéfkuchaře Riccarda Lucqueho, majitele pražských restaurací Aromi a La Finestra a brněnské restaurace Il Mercato.

Dejte svůj hlas receptu, který vám přijde nejchutnější či vás inspiroval.
Hlasovat můžete v kategoriích teplá a studená kuchyně na www.apetitonline.cz/galbani.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Oslavte babí léto dokonalými chuťovkami
  • Poradna

Oslavte babí léto dokonalými chuťovkami

Létu sice už odzvonilo, začínající podzim však přináší stále spoustu příležitostí ke společenskému setkání. Dostali jste pozvánku na piknik nebo odpolední víkendové grilování s přáteli a lámete si hlavu, co donést jako pohoštění?...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit