Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Steak z mečouna v restauraci Fluidum

Steak z mečouna v restauraci Fluidum
sdílet:
Vinohradská restaurace Fluidum připravila další večer s rybími pokrmy. Ochutnat můžete tentokrát mečouna, mořskou rybu, která je oblíbená pro své pevné a lahodné maso.

Zaujmout by vás mohly například kousky mečouna v krémové polévce z černého kořene. Tato lahodná zimní zelenina je vynikající jak syrová, tak tepelně upravená. V kuchyni má podobné využití jako chřest. Ničím nezkreslenou chuť masa z mečouna zakusíte v jednoduché steakové úpravě této ryby. Tu doplní jen brambůrky odrůdy ratte, které chutnají lehce po kaštanech, jsou olejnaté a po uvaření se nerozpadají. Jako příloha jsou proto naprosto delikatesní. Dejte si pět různých úprav rybího masa z mečouna v restauraci Fluidum.

Menu večera:

 

 

  • Carpaccio z mečouna s koriandrovým pestem a rukolou
  • Krém z černého kořene s kousky mečouna
  • Lilkovo-cuketové canneloni s tomatovým ragú a škrábaným mečounem
  • Mečoun pošírovaný v olivovém oleji s pyré z dýně Hokkaido, fava fazolkami, espuma z buffalo mozzarelly
  • Steak z mečouna s ratte brambůrkami s olivami
  • Čokoládové Mille feuille s malinovou omáčkou


Co: Speciální menu
Kdy: 9. března 2011 v 19 hodin
Kde: Restaurant Fluidum, Lucemburská 1497, Praha 3
Za kolik: 1190 Kč
Info: www.fluidumrestaurant.cz

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč