Přirozeně si je můžete libovolně mazat nebo přidávat recepty nové. Do kuchařky si můžete ukládat i vlastní recepty, nezapomeňte k nim nahrát i fotografie – z příprav, z vaření i ze servírování. Ostatně vyfotit můžete i vylízaný talíř na důkaz toho, jak moc váš kulinářský počin ostatním chutnal. Pokud je pro vás kuchařka velkou neznámou, doporučujeme přečíst si našeho Průvodce novým webem.
Nová kuchařka má i tu výhodu, že si do ní můžete zapisovat vlastní poznámky, tedy také to, že jste místo másla použili olej, zapomněli jste přidat prášek do pečiva nebo že jste namísto hovězího použili kančí a výsledek byl naprosto famózní. Přirozeně můžete jednotlivé recepty hodnotit nebo o nich s ostatními členy Apetit klubu diskutovat.
Pokud jste měli své oblíbené recepy na starém webu časopisu Apetit a nyní je ve své nové kuchařce nemáte, neváhejte a napište našim IT specialistům na mailovou adresu [email protected].