Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Švýcarský večer s raclette v restauraci Fluidum

Švýcarský večer s raclette v restauraci Fluidum
sdílet:
Jídlo pro zahřátí

Raclette je tradiční švýcarské jídlo a zároveň i stejnojmenný polotvrdý sýr z kravského mléka. Velký kulatý bochník sýra se zahřívá nad ohněm nebo speciálním přístrojem a rozměklý se servíruje spolu s tradiční přílohou, ke které patří brambory či čerstvá i nakládaná zelenina. Švýcarskou tradiční pochoutku můžete ochutnat ve středu 7. března ve vinohradské restauraci Fluidum. Veškeré suroviny si šéfkuchař nechal dovézt přímo ze Švýcarska. Jídlo doplní oblíbená švýcarská vína Fendant.

Menu podávané formou bufetu:

  • Sýr Raclette v průběhu celého večera, vařené brambůrky, nakládaná zelenina
  • Sušené maso Bundnerfleisch
Landjäger (lovecké klobásky), párky Cervelats, Merquez (jehněčí uzenina), Berner Zungenwurst (bernská jazyková klobása), Walliser Busstrockenwurst (walliská sušená ořechová klobása), Bauernspeck (sedlácký špek)

  • Teplé grilované klobásy Kalbbratwurst, Schweins Bratwurst  
  • Švýcarské dezerty a sladkosti


Co: Švýcarský večer s raclette
Kdy: 7. března 2012 od 19 hodin
Kde: Restaurant Fluidum, Lucemburská 1497, Praha 3
Za kolik: 995 Kč
Info: www.fluidumrestaurant.cz

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč