0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

V Praze se soutěží o čokoládovo-zlaté vejce

V Praze se soutěží o čokoládovo-zlaté vejce
sdílet:
24. 3.–5. 4. | Vajíčko vyrobené z luxusní čokolády Valrhona zdobené čtyřiadvacetikarátovým zlatem můžete vidět a vyhrát v pražském Domě U Nováků ve Vodičkově ulici.

Cukrárna Saint Tropez zařadí do slosování každého zákazníka, který jednorázově utratí nad 290 Kč. Akce začíná 24. března, výherce bude vylosován na Velikonoční pondělí. Celé umělecké dílo včetně dekorů ze zlata je poživatelné.
 




Co:
Velikonoční soutěž
Kdy: 24. 3.–5. 4. 2010
Kde: Cukrárna Saint Tropez, Dům U Nováků, Vodičkova 699/30, Praha 1
Info: www.cafe-st-tropez.eu






Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit