Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

V Praze se soutěží o čokoládovo-zlaté vejce

V Praze se soutěží o čokoládovo-zlaté vejce
sdílet:
24. 3.–5. 4. | Vajíčko vyrobené z luxusní čokolády Valrhona zdobené čtyřiadvacetikarátovým zlatem můžete vidět a vyhrát v pražském Domě U Nováků ve Vodičkově ulici.

Cukrárna Saint Tropez zařadí do slosování každého zákazníka, který jednorázově utratí nad 290 Kč. Akce začíná 24. března, výherce bude vylosován na Velikonoční pondělí. Celé umělecké dílo včetně dekorů ze zlata je poživatelné.
 




Co: Velikonoční soutěž
Kdy: 24. 3.–5. 4. 2010
Kde: Cukrárna Saint Tropez, Dům U Nováků, Vodičkova 699/30, Praha 1
Info: www.cafe-st-tropez.eu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak zubaři změnili svět sladkostí: Příběh vzniku cukrové vaty
  • Zajímavosti

Jak zubaři změnili svět sladkostí: Příběh vzniku cukrové vaty

Na žádném vinobraní, pouti ani jarmarku nesmí chybět sladké a nadýchané obláčky na špejli. Věděli jste, že cukrovou vatu vymyslel před více než sto lety zubař? Ten, který vám běžně říká, abyste se cukru vyhýbali? Sladký paradox, po kterém...
KVÍZ: Jak dobře znáte kulinářské techniky?
  • Kvízy

KVÍZ: Jak dobře znáte kulinářské techniky?

Moderní gastronomii si dnes nelze představit bez správných technologických postupů při přípravě jídel. Tepelné úpravy patří mezi nejoblíbenější, protože zlepšují stravitelnost pokrmů a ničí škodlivé mikroorganismy. Připomeňte si s námi...