0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Večeře s argentinskými víny

Večeře s argentinskými víny
sdílet:
18. 6. | Ke každému chodu je v průhonické restauraci Coloseum vybráno jedno víno z nejlepšího argentinského vinařství roku 2009 – Trivento Bodegas y Viñedos. Na večeři vína představí zástupce společnosti José Bobillo.

Menu:

  • Studený krém ze sladké dýně s lanýžovým olejem
  • Jehněčí carpaccio s čerstvými fíky, medem a parmazánem
  • Krevetové rizoto s plátky marinované chobotnice a kerblíkovou omáčkou
  • Vazio dušené v mléce s rozmarýnem, květákovým pyré a zeleným chřestem
  • Isla fontane s vanilkovou omáčkou a ovocem
Co: Večeře
Kdy: 18. 6. 2010 od 19 hodin
Kde: Coloseum restaurant, Květnové náměstí 5, Průhonice
Za kolik: 1190 Kč
Info: www.pizzacoloseum.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?
  • Kvízy

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?

Káva patří nepochybně k nejoblíbenějším nápojům na světě. Nejen proto, že obsahuje kofein, který dodává tělu energii, ale i pro svou jedinečnou chuť. Káva se stala symbolem relaxu, odpočinku a příjemných chvil ve společnosti rodiny a přátel...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Naučte se brynzové halušky
  • Tipy a triky

Naučte se brynzové halušky

Brynzové halušky jsou tradičním slovenským jídlem, ale v oblibě je máme i u nás v Čechách. Na jejich přípravě není nic těžkého, s naším postupem je zvládnete lehce. Mezi hlavní ingredience patří brynza a slanina, kombinace, která vaše...

Obchod Apetit