0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Víkend je ve znamení masopustních rejů

Víkend je ve znamení masopustních rejů
sdílet:
Plán na víkend je jasný – bujaré oslavy masopustu plné zabijačkových jídel a piva.
Valentýnský pivní masakr, pivovar Kocour, Varnsdorf (18. února 2012)
Svéráznou představu o oslavách lásky a zamilovaných má pivovar Kocour. Na víkend pro vás připravil dobré pivo a masopustní hody. Sobotní akce se nejspíš protáhne až do neděle, takže svůj žaludek připravte na pořádný přísun vepřových lahůdek. Nebudou chybět jitrničky, jelítka, tlačenka, ovar, guláš a další zabijačková jídla.
Info: www.pivovar-kocour.cz

Žižkovský masopust, náměstí Jiřího z Poděbrad, Praha (18.–21. února 2012)
Čtyřdenní maraton plný masopustního veselí a dobrého zabijačkového jídla začíná zítra na náměstí Jiřího z Poděbrad. Letos se k oslavám připojí i farmářské tržiště, které nabídne uzenářské a masné výrobky a k tomu třeba také sýry a nakládané dobroty.
Info: www.praha3.cz

Masopustní hody v restauracích, Praha, Brno, Pardubice, Liberec (21. ledna–21. února 2012)
Ještě o tomto víkendu můžete ochutnat masopustní pokrmy v restauracích v Praze, Brně, Pardubicích a Liberci. Tříchodové menu stojí 290 Kč a je celé ve znamení tradičních českých masitých jídel. Čekají na vás řízečky z vepřového ovaru, vepřové koleno v černém pivě, pečený bůček se staročeskou lepenicí, pečené selátko s bramborovým knedlíkem, jitrnice, jelita, polévka prdelačka a další speciality z vepřového masa.
Info: www.alakarte.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak vybrat nejlepší olivový olej a co s ním podniknout
  • Tipy a triky

Jak vybrat nejlepší olivový olej a co s ním podniknout

Olivovému oleji se připisují skvělé účinky jako dlouhověkost a zdraví. Je nedílnou součástí středomořské stravy, oblíbený je však po celém světě. Jaký typ olivového oleje si pořídit na salát, s kterým vařit a co znamenají názvy na etiketách...
5 jídel, která si domů raději neobjednávejte
  • Poradna

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte

V uplynulých letech se s rozvážkovou službou jídla do domu doslova roztrhl pytel. Pokud i vy patříte mezi milovníky restauračního jídla v teple a klidu domova, možná vás zaujme našich pět tipů, čemu se ve verzi ‚s sebou‘ raději vyhnout. ...
Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!
  • Lidé a jídlo

Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!

Slavná kuchyně lousianského města New Orleans je výsledkem bohaté směsice kultur, které našly svůj domov podél řeky Mississippi. Projevuje se specifickými jídly, plnými vůní a barev. Připravit si je doma v českých podmínkách je překvapivě...
Jak na dokonalý vývar
  • Tipy a triky

Jak na dokonalý vývar

Vývar je dokonalou surovinou pro každou omáčku, polévku a velkou část dalších pokrmů. Je základem profesionálního i amatérského vaření. Jeho příprava zabere nějaký ten čas, ale můžete připravit velké množství a po dávkách ho zamrazit....

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč