Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Víkend je ve znamení masopustních rejů

Víkend je ve znamení masopustních rejů
sdílet:
Plán na víkend je jasný – bujaré oslavy masopustu plné zabijačkových jídel a piva.

Valentýnský pivní masakr, pivovar Kocour, Varnsdorf (18. února 2012)
Svéráznou představu o oslavách lásky a zamilovaných má pivovar Kocour. Na víkend pro vás připravil dobré pivo a masopustní hody. Sobotní akce se nejspíš protáhne až do neděle, takže svůj žaludek připravte na pořádný přísun vepřových lahůdek. Nebudou chybět jitrničky, jelítka, tlačenka, ovar, guláš a další zabijačková jídla.
Info: www.pivovar-kocour.cz

Žižkovský masopust, náměstí Jiřího z Poděbrad, Praha (18.–21. února 2012)
Čtyřdenní maraton plný masopustního veselí a dobrého zabijačkového jídla začíná zítra na náměstí Jiřího z Poděbrad. Letos se k oslavám připojí i farmářské tržiště, které nabídne uzenářské a masné výrobky a k tomu třeba také sýry a nakládané dobroty.
Info: www.praha3.cz

Masopustní hody v restauracích, Praha, Brno, Pardubice, Liberec (21. ledna–21. února 2012)
Ještě o tomto víkendu můžete ochutnat masopustní pokrmy v restauracích v Praze, Brně, Pardubicích a Liberci. Tříchodové menu stojí 290 Kč a je celé ve znamení tradičních českých masitých jídel. Čekají na vás řízečky z vepřového ovaru, vepřové koleno v černém pivě, pečený bůček se staročeskou lepenicí, pečené selátko s bramborovým knedlíkem, jitrnice, jelita, polévka prdelačka a další speciality z vepřového masa.
Info: www.alakarte.cz

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?
  • Zajímavosti

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?

Jemné maso, delikátní chuť a nekonečné možnosti úpravy – pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby v české kuchyni. A není divu: na másle s křupavou kůrčičkou, v krémových těstovinách nebo v asijském stylu? Možností je nespočet! Připravili jsme...