0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vychutnejte si kozla z nového rohatého půllitru

Vychutnejte si kozla z nového rohatého půllitru
sdílet:
Na přehlídce světového designu Designblok 2009, který o víkendu v Praze skončil, představil český designér Jan Čapek svůj nejnovější produkt – Kozlův rohatý půllitr. Pivní sklenice je výjimečná nejen svým designem, ale i výrobní technologií, díky které je půllitr až o třetinu lehčí než běžné pivní sklenice. Rohatého půllitru  je jen 50 000 kusů, jeden z nich můžete vyhrát v soutěži, kterou pro vás Kozel připravil.

„Velkopopovický Kozel je bezesporu jedna z nejtradičnějších značek na trhu, a i nový design sklenice tomu odpovídá. Buclatý tvar těla je umocněn výrazným otevřeným uchem, které symbolizuje kozlí roh. Tento soudkovitý profil, ač typicky pivařský a historií prověřený, dnes prakticky vymizel. I proto se k němu vracíme,“ vysvětlil vznik půllitru jeho autor, designér Jan Čapek. Vývoj sklenice byl technicky náročný a kompletní proces od pilotních návrhů po sériovou výrobu trval téměř dva roky.

Jeden z originálních půllitrů můžete získat při zakoupení 40 piv Velkopopovický Kozel světlý, černý, 11° medium nebo premium. „Stačí, když na naši adresu zašlou symboly z podzátek, a my jim sklenici doručíme na jejich adresu. Kromě sklenic se soutěží i o víkend ve sklárně, kde si výherci budou moci vyfouknout vlastní půllitr,“ vysvětlil brand manager Velkopopovického Kozla Luděk Baumruk.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná
  • Tipy a triky

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná

Jedno z jídel, které je nejlepší konzumovat ještě úplně horké, ideálně právě vytažené z trouby. Křupavé těsto, táhlý sýr, lahodná náplň. Milujeme ji a víme jak si skvělou pizzu připravit. Naučte se těsto, na které můžete skládat...
Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky
  • Tipy a triky

Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky

Bramborové hranolky zdravě? Vynechte fritézu a rozpalte troubu. V našem receptu používáme na pečení arašídový olej, který příjemně voní a chutná po burských oříšcích. Hojně ho využívá asijská kuchyně, protože snese velmi vysoké teploty, a...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč