Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Výherci bleskové soutěže o poukaz na Grand Restaurant Festival

Ústřice
ZDROJ: Bruce Chapman/Unsplash
sdílet:
Vyhráli jste jeden z deseti poukazů v hodnotě 300 Kč na Grand Restaurant Festival?

Poukazy získává prvních deset soutěžících, kteří věděli, že do majonézové omáčky gribiche patří šťáva z citronu. Výhercům blahopřejeme!

Výherci soutěže:

  • Jana Toningerová
  • Martina Nosková
  • Pavla Crháková
  • Julie Žáčková
  • Radka Vítková
  • Silvie Dudková
  • Jakub Čerkovský
  • Zemánková Lucie
  • Hana Rišlinková
  • Phan Thanh Lynda


Nevyhráli jste? Zkuste štěstí zítra. Budeme soutěžit o dalších deset poukazů na Grand Restaurant Festival. Pro aktuální informace sledujte stránky Apetitonline.cz a náš profil na Facebooku.

Více o festivalu: www.grandrestaurantfestival.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Dýňové donuty bez smažení: Sladká tečka za sezonou dýní
  • Zajímavosti

Dýňové donuty bez smažení: Sladká tečka za sezonou dýní

Zbyla vám doma dýně, která čeká na svou poslední šanci zazářit? Proměňte ji ve voňavé dýňové donuty! Z jedné dýně tak zvládnete připravit nejen dýňovou polévku na zahřátí, ale i sladkou tečku, která elegantně uzavře dýňovou sezonu. ...
Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům
  • Tipy a triky

Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům

Škvarky, které křupnou při každém soustu, a sádlo, které dodá poctivou chuť každému receptu, zvládnete připravit i vy doma. Stačí jen dodržet náš jednoduchý postup krok za krokem a výsledek vás určitě nadchne – ať už je namažete na chleba,...