Najdete v ní přes 350 receptů, rozdělených na Předkrmy a chuťovky, Saláty, Polévky, Hlavní jídla z ryb a plodů moře, Těstoviny a rýže, Omelety a pizzy, Recepty pro školáky, Přílohy, Másla, marinády a omáčky a nechybějí ani dezerty vhodné po rybích pokrmech.
Kuchařka má jednu zásadní výhodu, na rozdíl od převzatých zahraničních publikací totiž reflektuje podmínky na českém trhu – suroviny použité v receptech koupíte i v českých obchodech. Kuchařku tak upotřebíte nejen u moře, kde vám bude průvodcem po trzích a restauracích, ale i doma, kde s s její pomocí lehce vykouzlíte chutné vzpomínky na letní dovolenou.
Pro ty, kdo si hlídají linii, navíc kuchařka přináší informaci o energetické hodnotě v kJ i kcal, obsahu cholesterolu a tuků, sacharidů a bílkovin ve všech hlavních jídlech v knize, a to v přehledné tabulce.
Soutěžit můžete v Apetit klubu, tak hurá do toho a lovu zdar!
Vyhrajte Mořskou kuchařku
17.08.2009
Apetit klub pro vás má další soutěž o praktickou kuchařku. Vzhledem k
tomu, že je léto, čas dovolených a pobytů u vody či u moře, vybrali
jsme kuchařku zaměřenou na ryby a dary moře. Kromě sbírky receptů v ní
najdete slovníček cizích názvů ryb i spoustu fotografií, které vám
pomohou poznat pstruha od candáta a makrelu od sardinky.