Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Za vínem na jihlavský festival

Za vínem na jihlavský festival
sdílet:
To, co je pro rockery Rock for People a pro gurmány Grand Restaurant Festival, se již pro následující víkend plánuje pro milovníky vín. Proto si pospěšte, sbalte tašky, doplňte benzin a v sobotu ráno vyrazte směr Jihlava.

V sobotu 23. března 2013 se v jihlavském Domě kultury uskuteční 3. ročník Festivalu vína Jihlava, který všem fanouškům vína umožní nahlédnout do světa opojného nápoje a pokochat se nejlepšími vzorky zúčastněných vinařů. V nabídce jsou vstupenky za 150 Kč, jejichž součástí je i slevový kupon na 50 Kč na nákup vín, která jsou na akci k dostání.

Programu festivalu potrvá od 13 do 19 hodin. Špičkový český sommeliér Libor Nazarčuk provede zájemce řízenou degustací. Uvidíte také ukázku sekání lahví šavlí, tzv. sabrage, přímo od Lenky Kačmárové, držitelky titulu mistryně ČR, která má každý rok v záloze i několik jiných poutavých kousků. A samozřejmě přijde i losování o ceny. Na místě budou k dispozici i různé pochutiny k vínu jako sýry, ořechy, uzeniny či jiné masné výrobky. Jestli vás festival zaujal, uvidíme se tam!

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Dýňové donuty bez smažení: Sladká tečka za sezonou dýní
  • Zajímavosti

Dýňové donuty bez smažení: Sladká tečka za sezonou dýní

Zbyla vám doma dýně, která čeká na svou poslední šanci zazářit? Proměňte ji ve voňavé dýňové donuty! Z jedné dýně tak zvládnete připravit nejen dýňovou polévku na zahřátí, ale i sladkou tečku, která elegantně uzavře dýňovou sezonu. ...
Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům
  • Tipy a triky

Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům

Škvarky, které křupnou při každém soustu, a sádlo, které dodá poctivou chuť každému receptu, zvládnete připravit i vy doma. Stačí jen dodržet náš jednoduchý postup krok za krokem a výsledek vás určitě nadchne – ať už je namažete na chleba,...