Dopřáváte si české ryby jen sporadicky? Díky festivalu Ryba z Čech jim přijdete na chuť. Akce, která nabídne ta nejlepší jídla ze sladkovodních ryb a domácích surovin, se koná od 16. července do 5. srpna 2012 ve vybraných restauracích v Praze, Ostravě a Pardubicích.
Návštěvníci již druhého ročníku rybího festivalu se mohou těšit na tříchodová menu za jednotnou cenu 290 Kč. Pochutnají si na filetech z čerstvých domácích ryb, jako je pstruh, candát a kapr. Dát si mohou také speciality – například kapří burger v domácí cibulové housce, candát na grilu s pomerančovým rizotem, smažené jikry či mlíčí v pivním těstíčku.
Najít si restauraci a rezervovat stůl můžete na stránkách www.rybazcech.cz, kde si také můžete zvolit menu a ohodnotit restauraci, a tím pomoct ostatním uživatelům s výběrem.
Začal festival Ryba z Čech
Pochutnejte si na specialitách z čerstvých domácích ryb.
Připravila Irena Vaňková