Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Začíná Grand Restaurant Festival 2013

Začíná Grand Restaurant Festival 2013
sdílet:
Dnes byl zahájen dvouměsíční svátek všech českých gurmánů.

Grand Restaurant Festival 2013 probíhá od 15. ledna do 28. února 2013. Skvělé pokrmy na vás čekají ve více než stovce restaurací ve třiceti pěti českých městech. Festivalové menu šéfkuchařů čítá na tři sta šest luxusních jídel z lokálních surovin a biopotravin. Pochutnáte si na specialitách, jako je kapří klobáska, telecí na hříbkách, zvěřina, křepelčí stehýnka nebo sladký čokoládový fondant a sorbet ze zelených jablek. Přestože prodej degustací probíhá již od 1. prosince 2012, menu a konkrétní restauraci ještě stihnete objednat na www.grandrestaurantfestival.cz. Užijte si i vy labužnický zážitek této zimy. 

 

 

Připravila Irena Vaňková

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak vybrat kvalitního lososa? Odborníci radí, na co si dát pozor
  • Zdraví a výživa

Jak vybrat kvalitního lososa? Odborníci radí, na co si dát pozor

Je to ryba, která má jemnou (v podstatě univerzální) chuť, je téměř bez kostí a k tomu všemu je opravdu zdravá. Jedná se samozřejmě o lososa, a my se ptáme: jíte jej alespoň dvakrát týdně? Odborníci to doporučují, protože je bohatým zdrojem...
Pesto z kadeřávku: Zelená bomba plná chuti a vitamínů
  • Zajímavosti

Pesto z kadeřávku: Zelená bomba plná chuti a vitamínů

Kadeřávek je zpět a přináší do kuchyně svěží vítr! Tato superpotravina, plná vitamínů a minerálů, si získává své místo na stolech po celém světě. Připravte z něj pesto, které je nejen zdravé a snadné, ale také neuvěřitelně všestranné –...