0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Začíná Grand Restaurant Festival 2013

Začíná Grand Restaurant Festival 2013
sdílet:
Dnes byl zahájen dvouměsíční svátek všech českých gurmánů.
Grand Restaurant Festival 2013 probíhá od 15. ledna do 28. února 2013. Skvělé pokrmy na vás čekají ve více než stovce restaurací ve třiceti pěti českých městech. Festivalové menu šéfkuchařů čítá na tři sta šest luxusních jídel z lokálních surovin a biopotravin. Pochutnáte si na specialitách, jako je kapří klobáska, telecí na hříbkách, zvěřina, křepelčí stehýnka nebo sladký čokoládový fondant a sorbet ze zelených jablek. Přestože prodej degustací probíhá již od 1. prosince 2012, menu a konkrétní restauraci ještě stihnete objednat na www.grandrestaurantfestival.cz. Užijte si i vy labužnický zážitek této zimy. 

Připravila Irena Vaňková

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Škola vaření: chilli omáčka
  • Tipy a triky

Škola vaření: chilli omáčka

Tomu říkáme vášeň! Domácí chilli omáčka inspirovaná asijskou kuchyní vás roztetelí a dodá letnímu vaření říz.   ...
Pochoutky, které by na zahradní party neměly chybět
  • Jak na to

Pochoutky, které by na zahradní party neměly chybět

Připravte pro hosty na zahradní party originální pochoutky, po kterých se budou moci utlouct. Vybrali jsme jich pro vás některé, se kterými nemůžete šlápnout vedle. Od drobných předkrmů pro první návštěvníky, přes hlavní chod...
Jak na konzervování ovoce a zeleniny?
  • Tipy a triky

Jak na konzervování ovoce a zeleniny?

Mohlo by se zdát, že domácí konzervování už patří minulosti. Nicméně naše babičky se na zimu vždy poctivě připravovaly a měly díky němu vystaráno. Tak proč to nezkusit také? Poradíme vám, jak vybrat správnou metodu pro různé druhy ovoce a...

Obchod Apetit