0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Zajděte si na rybí trh

Zajděte si na rybí trh
sdílet:
pátek a sobota po celý únor | Na rybím trhu v CzecHouse Grill & Rotisserie můžete ochutnat vše, co nabízí moře. Servírovat se bude mořský ďas, mořský okoun, hřbet z tuňáka, mořský jazyk, langusty, krevety, mušle, ústřice a mnoho dalšího. Šéfkuchař Peter bude připravovat čerstvé ryby a mořské plody dle vašeho přání: pošírované, na grilu nebo na tálu.

Co: Rybí trh
Kdy: Pátek a sobota po celý únor 2009
Kde: CzecHouse Grill & Rotisserie hotelu Hilton Prague, Pobřežní 1, Praha 8
Rezervace: na tel. 224 842 700 nebo na e-mailu restaurants.prague@hilton.com
Info: www.hiltonprague.cz

Menu:

  • Mořský cejn (400–600 g) 390 Kč
  • Mořský jazyk (400–500 g) 680 Kč
  • Kamenáč (100 g) 220 Kč
  • Mořský ďas (100 g) 190 Kč
  • Filet z mořského okouna (100 g) 190 Kč
  • Filet z tuňáka (100 g) 160 Kč
  • Filet z mečouna (100 g) 160 Kč
  • Filet z lososa z Atlantiku (100 g) 90 Kč
  • Fine de Claire ústřice (kus) 42 Kč
  • Tygří kreveta (kus) 210 Kč
  • Garnát (kus) 220 Kč
  • Mladá chobotnice (100 g) 70 Kč
  • Humr (400–500 g) 910 Kč

Všechny ryby a mořské plody jsou podávány s čerstvou zeleninou a máslovými bramborami s koprem, hranolkami nebo dušenou basmati rýží a s omáčkami dle vašeho výběru.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...

Obchod Apetit