Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Zajděte si na rybí trh

Zajděte si na rybí trh
sdílet:
pátek a sobota po celý únor | Na rybím trhu v CzecHouse Grill & Rotisserie můžete ochutnat vše, co nabízí moře. Servírovat se bude mořský ďas, mořský okoun, hřbet z tuňáka, mořský jazyk, langusty, krevety, mušle, ústřice a mnoho dalšího. Šéfkuchař Peter bude připravovat čerstvé ryby a mořské plody dle vašeho přání: pošírované, na grilu nebo na tálu.

Co: Rybí trh
Kdy: Pátek a sobota po celý únor 2009
Kde: CzecHouse Grill & Rotisserie hotelu Hilton Prague, Pobřežní 1, Praha 8
Rezervace: na tel. 224 842 700 nebo na e-mailu [email protected]
Info: www.hiltonprague.cz

Menu:

  • Mořský cejn (400–600 g) 390 Kč
  • Mořský jazyk (400–500 g) 680 Kč
  • Kamenáč (100 g) 220 Kč
  • Mořský ďas (100 g) 190 Kč
  • Filet z mořského okouna (100 g) 190 Kč
  • Filet z tuňáka (100 g) 160 Kč
  • Filet z mečouna (100 g) 160 Kč
  • Filet z lososa z Atlantiku (100 g) 90 Kč
  • Fine de Claire ústřice (kus) 42 Kč
  • Tygří kreveta (kus) 210 Kč
  • Garnát (kus) 220 Kč
  • Mladá chobotnice (100 g) 70 Kč
  • Humr (400–500 g) 910 Kč

Všechny ryby a mořské plody jsou podávány s čerstvou zeleninou a máslovými bramborami s koprem, hranolkami nebo dušenou basmati rýží a s omáčkami dle vašeho výběru.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč