Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Finále Czech Food Cupu vyhráli kuchaři z Bílého Hořce

Finále Czech Food Cupu vyhráli kuchaři z Bílého Hořce

Porota nejlépe ohodnotila rajskou omáčku kuchařů z Orea Hotelu Bílý Hořec z Harrachova. Tým tvořili Petr Fiala, šéfkuchař z Bílého Hořce, a kuchař Lukáš Tesař.
3. 5. 2010 | Autor: redakce Apetitu

Z rajčat, nebo z protlaku?


Petr Fiala prý přemýšlel, z čeho rajskou omáčku uvaří. Nakonec dostal přednost protlak před čerstvými rajčaty, prý ještě nenastala pravá rajčatová sezona. Kromě samotné omáčky porota hodnotila i knedlíky a maso. Vítězové získali 55 555 korun.

Celkem soutěžilo patnáct restaurací, přičemž každá restaurace vyslala dvoučlenný tým. Zkrátka nepřišla ani veřejnost. Soutěž na prostranství před hotelem Thermal v Karlových Varech sledovaly stovky lidí a každý mohl výtvory kuchařů ochutnat.

Czech Specials


Soutěž Czech Food Cup je součástí projektu Czech Specials aneb Ochutnejte Českou republiku. Letos od února do dubna proběhlo celkem pět regionálních kol. V každém z nich se utkaly restaurace, které mají certifikát Czech Specials.


REKLAMA

Přidat komentář