Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Finále Czech Food Cupu vyhráli kuchaři z Bílého Hořce

Finále Czech Food Cupu vyhráli kuchaři z Bílého Hořce
sdílet:
Porota nejlépe ohodnotila rajskou omáčku kuchařů z Orea Hotelu Bílý Hořec z Harrachova. Tým tvořili Petr Fiala, šéfkuchař z Bílého Hořce, a kuchař Lukáš Tesař.

Z rajčat, nebo z protlaku?


Petr Fiala prý přemýšlel, z čeho rajskou omáčku uvaří. Nakonec dostal přednost protlak před čerstvými rajčaty, prý ještě nenastala pravá rajčatová sezona. Kromě samotné omáčky porota hodnotila i knedlíky a maso. Vítězové získali 55 555 korun.

Celkem soutěžilo patnáct restaurací, přičemž každá restaurace vyslala dvoučlenný tým. Zkrátka nepřišla ani veřejnost. Soutěž na prostranství před hotelem Thermal v Karlových Varech sledovaly stovky lidí a každý mohl výtvory kuchařů ochutnat.

 

 

Czech Specials


Soutěž Czech Food Cup je součástí projektu Czech Specials aneb Ochutnejte Českou republiku. Letos od února do dubna proběhlo celkem pět regionálních kol. V každém z nich se utkaly restaurace, které mají certifikát Czech Specials.

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč