Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Němci si v restauraci sami točí české pivo

Němci si v restauraci sami točí české pivo

Síť značkových pivnic Pilsner Urquell Original Restaurant se rozšiřuje do další země: první byla otevřena v Düsseldorfu. V Pilsner Urquell Brauereiausschank, jak se německá hospoda jmenuje, plánují ročně vytočit přes 100 000 půllitrů piva.
13. 5. 2010 | Autor: redakce Apetitu
„Stejně jako ostatní Pilsner Urquell restauranty, düsseldorfská restaurace je zařízena tak, aby spojovala tradici českého pivovarnictví a české kuchyně s požadavky současného životního stylu. Navíc ale nabízí samoobslužný výčep, který je v ČR stále populárnější. V Německu zatím není tento koncept nabízen a dá se čekat, že vzbudí mezi hosty Pilsner Urquell Brauereiausschank velký zájem,“ říká Robert Lobovský z exportního oddělení Plzeňského Prazdroje.

Exkurze do 17. století


Düsseldorfská pivnice je unikátní v několika ohledech. Nachází se v historickém domě ze začátku 17. století, na jehož fasádě dodnes visí unikátní zvonkohra složená z osmnácti různě velkých bronzových zvonů. Na 400 metrech čtverečních ve třech podlažích je přes dvě stě míst.


REKLAMA

Přidat komentář