Když máte chuť na pořádný kus masa, upečte si bůček na černém pivu a medu. Podávejte ho s chlebem, knedlíky nebo se šťouchanými bramborami. Pomalu pečený bůček na černém pivu se doslova rozplývá na jazyku, ale jeho přípravu můžete také urychlit tím, že zvýšíte teplotu pečení. Ovšem výsledek už nebude takový. Detailnější postup naleznete v receptu.
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3239 kcal
- Bílkoviny 112 g
- Sacharidy 74 g
- Tuky 269 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání: