Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Pomazánka k pivu
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.5/5 Počet hodnocení: 48
Do 10 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 658 kcal
Bílkoviny 29 g
Sacharidy 17 g
Tuky 53 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Pronikavě vonící nátěrku spláchněte pořádným lokem piva. Pikantní sýrová pomazánka se hodí nejen na plátek čerstvého chleba, ale také na krekry nebo ji nabírejte slanými tyčinkami.

Související recepty

Suroviny

Lučina
sýr 150 g
zrající – např. Romadur
sýr 50 g
tvrdý, strouhaný
velká, najemno nasekaná
nebo pálivá, uzená (dle chuti)
drcený, podle chuti
sůl
podle chuti

Postup

1

Zrající sýr vidličkou utřete s Lučinou. Smíchejte se smetanou, cibulí i strouhaným sýrem a dochuťte podle libosti.

Související články

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/9 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/9

Apetit magazín