Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Učíme se od mistra: Ovocný želé dort

Učíme se od mistra: Ovocný želé dort
sdílet:
Dort se spoustou ovoce zalitého v průzračném želé je malé mistrovské dílo. Díky receptu krok za krokem a tipům profesionální cukrářky Pavlíny Berzsiové jej zvládnete i vy!

Co vás Pavlína Berzsiová naučí? Upéct nadýchaný a jemný korpus z piškotového těsta. Vyšlehat pudink s máslem tak, aby se krém nesrazil. Pracovat se želé, aby nesteklo, kam nemá, nerozmáčelo korpus a ovoce pod ním bylo jako pod sklem.

Recept a tipy cukrářky na ovocný želé dort přináší srpnový časopis Apetit.

Autor: Redakce Apetit

Comments

03.03.2015 11:19

Mohu se zeptat nestane se nic když dort udělám v sobotu a jíst ho budem až v neděli ve dvě hodiny?
... nebo jestli mi někdo poradí jak ho mám skladovat aby mu to nevadilo a byl pořád tak užasný?

06.11.2018 13:57

výborný dort

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč