Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Sváteční menu podle tří šéfkuchařů

Sváteční menu podle tří šéfkuchařů

Šéfkuchaři Tomáš Reisinger, Jaroslav Sapík a Karel Hynek vám dokážou, že česká kuchyně směle snese srovnání se světovou.
23. 9. 2011 | Autor: redakce Apetitu

V říjnovém Apetitu najdete recepty na tři skvostná menu, která sice nejsou pro uspěchané, ale když si na ně uděláte čas, stane se z vás mistr české kuchyně. Tomáš Reisinger představí českou kuchyni ovlivněnou Vídní, Jaroslav Sapík moravská jídla našich babiček a Karel Hynek luxusní menu jako pro krále.

Tři slavnostní menu a recepty najdete v říjnovém Apetitu.

REKLAMA

Přidat komentář