Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Nahlédněte do únorového Apetitu

Nahlédněte do únorového Apetitu

Nový Apetit koupíte na stáncích od pondělí 21. ledna. Než tam dorazí, prohlédněte si největší lákadla z jeho obsahu.
17. 1. 2013 | Autor: redakce Apetitu

Po vánočních svátcích, kdy si všichni dopřávají hojnost jídla, nastal čas šetřit a vařit úsporněji. Každá z redaktorek má v záloze nějakou svoji vychytávku, a tak v časopise najdete návod, jak z jednoho kuřete uvařit hned několik večeří, recept na domácí výrobu kysaného zelí a další neotřelé nápady pro levnější vaření.

Šéfkuchaři prozradí recepty na tradiční české speciality a Vašek Frič vám představí hovězí dršťky, které vyhledávají největší labužníci po celém světě. Odhoďte předsudky a pusťte se do nich i vy.

Zkrátka nepřijdou ani milovníci sladkého: nalákáme vás na české koblihy a jejich zahraniční obdoby a cukrář Jaroslav Valášek vás naučí upéct valentýnský dort, který snadno zvládnete i v domácích podmínkách. Podívejte se do galerie. Apetit únor 2013 vychází v pondělí 21. ledna.

Fotogalerie: Nahlédněte do únorového Apetitu

REKLAMA

Přidat komentář