Korpus:
Do mísy dáme prosátou hladkou mouku,cukr,vanilkový cukr,prášek do pečiva a kakao.Sypkou směs promícháme vařečkou.Přilijeme kysané podmáslí,olej,vejce a šleháme až bude vše hladce propojené.Vymažeme a vysypeme si formu o průměru 22cm a směs do ní přelijeme.Pečeme asi 45 min/175 st.C. Po vychladnutí korpus rozkrojíme,spodní část namažeme jahodovou marmeládou a máslovým krémem s ganache.
Ganache:
3 čokolády nalámeme do mísy.V kastrůlku si zahřejeme smetany až pod bod varu.Vlijeme do mísy s čokoládou a gumovou stěrkou promícháváme,až vznikne hladká a lesklá směs.Přidáme 1/2 sklenky kokosového oleje , 2 sklenky prosátého cukru moučka a vyšleháme.Ganache dáme do ledničky a počkáme,až lehce zatuhne.To znamená,že bude krémová.
Máslový krém s ganache:
Máslo vyšleháme s 1 lžící cukru moučka a zašleháme postupně po lžících ganache.Kdo má rád čokoládovější krém,může přidat více ganache,ale musíme počítat s tím,že ganache budeme potřebovat na závěrečné pokrytí dortu.
Máslovým krémem potřeme spodní díl s marmeládou a zakryjeme vrchním dílem.Pomažeme celý korpus máslovým krémem a necháme vachladit.Po vychlazení potřeme ganache a opět necháme vychladit.Ganache použijeme tři vrstvy.Vždy po potření necháme vychladit.A na závěr dozdobíme jahodami a třeba i kuličkami Ferrero Rocher.
Dobrou chuť