Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Zmrzlina Nice Cream

Nejjednodušší zmrzlina na světě – stačí zmrazit banány, rozmixovat je a máte hotovo. Pokud nedodržujete striktně raw stravu, přimíchejte do směsi ještě trochu bourbonu! 

Vydání: 2016/8
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Pro 4 osoby
Doba přípravy: Do 10 minut
PT10M
Vaření 0:10
Zmrzlina

Ingredience

    • hrst datlí, vypeckovaných + 6 datlí nakrájených na kostičky
    • 4 zralé banány, oloupané a zmražené
    • špetka soli 

Příprava jídla

1 Vypeckované datle vsypte do mixéru, přilijte trochu vody a rozmixujte na pastu. Postupně po troškách přilévejte další vodu a mixujte, dokud směs nezíská sirupovitou konzistenci.

2 Banány rozmixujte najemno. Vmíchejte nakrájené datle, přesuňte do plastové nádoby, přelijte datlovým sirupem, jemně promíchejte a dejte zmrazit.

NĚCO NAVÍC

Nice Cream, nebo také Nana Cream je zmrzlina, jejíž základ tvoří mražené banány. Jen je řádně rozmixujte a máte hotovo. S chutí zmrzliny si samozřejmě můžete vyhrát: stačí přidat ovoce, kakao, kakaové boby, sušené ovoce, ořechy... Nedodržujete-li raw stravu, přidejte klidně i karamel, smetanu, jogurt či kapku alkoholu. Fantazii se při výrobě domácí zmrzliny meze nekladou! 

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Meruňkovo-bezový sorbet

Zmrzlina z kokosového mléka a pečených třešní

Zmrzlina After Eight

REKLAMA

Přidat komentář