Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
3,0 (2x)
31. 8. 2017
Zmrzlina After Eight


Velmi snadné
< 20 min
3,0 (2x)

Skvělá krémová zmrzlina, která v sobě kombinuje jemnou smetanu, chladivou mátu a kvalitní tmavou čokoládu. Pokud milujete mátové čokoládičky After Eight, bude vás tahle zmrzka bavit. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4798 kcal
  • Bílkoviny 115 g
  • Sacharidy 225 g
  • Tuky 380 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,0/5

Hodnocení receptu

3,0/5
(2 hlasy)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2016/8

Srpnové číslo je opět plné tipů pro pohodové prázdninové vaření! Ani v srpnu není důvod uklízet gril, protože vám přinášíme další pořádnou dávku receptů vyladěných do posledního puntíku. Také se můžete těšit na další porci skvělých letních večeří a recepty na dokonalé osvěžení do nadcházejících horkých dnů.Nenechte si ujít naše letní hity! Přinášíme vám naše oblíbené recepty na lahodné špízy, dokonalé vegetariánské burgery, originální saláty plné barev a chutí a osvěžující ledové čaje.Lelkujte s námi... Tedy vlastně lilkujte! Lilek se dá upravit na tisíc různých způsobů… Je jen na vás, jestli ho zapečete, upečete, naplníte, nakrájíte do kari či salátu nebo rozmixujete. Každá jeho podoba má své neodolatelné kouzlo!Vypravte se s námi za vůní moře! Ukážeme vám, jak správně upravit mořské plody. Díky tomu to hned napoprvé zvládnete na výbornou. Připravte si poctivé a lahodné jídlo jako z mořské taverny, ať už jste na chalupě v lese nebo v bytě uprostřed města.Pryč s nudou! Osvěžte svůj repertoár letní pasty o 10 nových neotřelých receptů.Domácí zmrzlina je nejlepší! Lahodnou zmrzlinu zvládnete doma, ať už máte zmrzlinovač nebo ne. Díky našim receptům si přijde na své i vegan, alergik nebo vyznavač živé stravy.Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Srpnové obálky Apetitu

Apetit slaví 20. narozeniny: Která srpnová obálka byla v průběhu let ta nej? Hlasujte a vyhrajte kuchařku

Už od začátku roku máte každý měsíc možnost naladit se na nostalgickou notu a vydat se s námi na cestu do historie Apetitu. Vytahujeme z archivu všechny obálky a s vaší pomocí volíme tu nej. Náše hlasování už se přehouplo do druhé poloviny a jak se zdá, vaše srdce bijí pro sladké. Ovšem není všem dnům konec! Srpnové hlasování je tu a slaných favoritů se mezi prázdinovými titulkami také pár najde. A abyste hlasovali ještě s větším zápalem, máme pro 3 z vás za odměnu kuchařku.