Říjnové číslo Apetitu se už tradičně zaměřuje na českou kuchyni. Těšit se můžete na nové recepty z hub, brambor, lilků a cuket, ochutnávku z nové kuchařky či neodolatelné dezerty s ořechy, karamelem a čokoládou.
České číslo jsme se rozhodli tentokrát pojmout trochu jinak a zaměřili jsme se především na recepty z lokálních surovin. V říjnovém Apetitu najdete recepty nejen na tradiční česká jídla, ale i na ta moderní ze surovin, které tvoří základ našich domácích zásob. Těšit se tedy můžete na klasické i originální recepty z hub či brambor, jídla z poslední domácí sklizně cukety, lilku či rajčat a dezerty plné ořechů.
Marek Raditsch vás ve škole vaření naučí dokonalý steak s topinambury a my vás pro změnu provedeme přípravou poctivých knedlíků. Připravili jsme i pět variací na téma pečené kuře – oblíbený nedělní oběd je zahalený do bylinkového, kořeněného či citrusového kabátku. Sepsali jsme pro vás také praktický jídelníček na celý týden a přidali ještě ochutnávku zbrusu nové Kuchařky pro začátečníky.
Říjnové číslo Apetitu je v prodeji od 15. 9. 2022.
Apetit, napsáno s chutí.
TIP REDAKCE:
Uniknout by vám neměla ani nabídka předplatného – k ročnímu předplatnému Apetitu mužete nyní získat například sadu čerstvých kampotských pepřů ..pepper.field, Kuchařku pro začátečníky, kuchařku Tradice – lidové zvyky a recepty a další zajímavé dárky nebo ho pořídit s úžasnou slevou.