Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Aby se maso nepřichytávalo

steak s omáčkou a brokolicí
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Trápí vás steaky připékající se k pánvi nebo grilu?

Zkuste si dát pozor na teplotu plochy, na níž opékáte, měla by být opravdu horká a maso by se mělo správně obracet jen jednou. Pokud jde o grilování, zahřejte gril a maso před opékáním lehce potřete olejem. Opékáte-li na pánvi, zahřejte napřed pánev, pak na ni nalijte olej, nebo ještě lépe potřete olejem maso. Dbejte také na to, abyste pánev nepřeplnili, to snižuje teplotu a zhoršuje výsledek.

Související recepty

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hladinka, šnyt nebo mlíko? Američané se učí pít pivo jako Češi
  • Zajímavosti

Hladinka, šnyt nebo mlíko? Američané se učí pít pivo jako Češi

Místo zlatavého ležáku sklenice pěny – Američani šílí po českém mlíku! Zatímco dříve by hosté za oceánem takový „špatně natočený“ půllitr okamžitě vraceli na výčep, dnes se z něj stal vyhledávaný zážitek. Jak si tradiční české čepování piva...