Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
3,7 (61x)
21. 8. 2014
Klasický steak ze svíčkové
Apetit
Klasický steak ze svíčkové
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
3,7 (61x)

Klasický steak ze svíčkové se vyznačuje svou rychlou přípravou, kterou prý vymysleli honáci dobytka v Texasu; rozhodně ji přivedli k dokonalosti. Pravá svíčková je nejvybranější kousek masa. Chce pevnou ruku kovboje a znalost správného stupně propečení – i s tím vám v postupu poradíte. Recept na dokonalý steak ze svíčkové zvládnete jak mistři kuchaři!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 168 kcal
  • Bílkoviny 30 g
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 6 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,7/5

Hodnocení receptu

3,7/5
(61 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/4

Duben 2007

Související články

jídlo nevhodné pro rozvoz

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte

V uplynulých letech se s rozvážkovou službou jídla do domu doslova roztrhl pytel. Pokud i vy patříte mezi milovníky restauračního jídla v teple a klidu domova, možná vás zaujme našich pět tipů, čemu se ve verzi ‚s sebou‘ raději vyhnout.