Klasický steak ze svíčkové se vyznačuje svou rychlou přípravou, kterou prý vymysleli honáci dobytka v Texasu; rozhodně ji přivedli k dokonalosti. Pravá svíčková je nejvybranější kousek masa. Chce pevnou ruku kovboje a znalost správného stupně propečení – i s tím vám v postupu poradíte. Recept na dokonalý steak ze svíčkové zvládnete jak mistři kuchaři!
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 168 kcal
- Bílkoviny 30 g
- Sacharidy 0 g
- Tuky 6 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,7/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2007/4
Duben 2007