Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Co pít na Štědrý večer?

víno
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Česká klasika v podobě bramborového salátu a smaženého kapra si říká spíše o zapití pivem. Sklenka dobrého vína ale k slavnostní příležitosti patří.

Vyberte si kvalitní lehké suché bílé víno ročníku 2008 nebo 2007. Volte vína s přívlastkem pozdní sběr nebo výběr z hroznů, z odrůd se k rybě dobře hodí Rulandské šedé nebo Ryzlink rýnský. Nezapomeňte také dát lahev včas vychladit – správná teplota bílého vína je mezi 9 – 12°C.  Pro víno si raději zajděte do vinotéky, kde vám mohou s výběrem poradit.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Milujete italskou kuchyni a její přípravu? Naučíme vás vyrobit čerstvé domácí těstoviny jako od italské babičky. A přijdeme na kloub správné délce vaření u jednotlivých druhů těstovin pro nebeské italské „al dente“! ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč