Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Co pít na Štědrý večer?

víno
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Česká klasika v podobě bramborového salátu a smaženého kapra si říká spíše o zapití pivem. Sklenka dobrého vína ale k slavnostní příležitosti patří.

Vyberte si kvalitní lehké suché bílé víno ročníku 2008 nebo 2007. Volte vína s přívlastkem pozdní sběr nebo výběr z hroznů, z odrůd se k rybě dobře hodí Rulandské šedé nebo Ryzlink rýnský. Nezapomeňte také dát lahev včas vychladit – správná teplota bílého vína je mezi 9 – 12°C.  Pro víno si raději zajděte do vinotéky, kde vám mohou s výběrem poradit.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
V Karlových Varech si užijete nejen lázně, ale i gastro
  • Tipy na víkend

V Karlových Varech si užijete nejen lázně, ale i gastro

Staňte se hostem Hotelu Thermal v Karlových Varech a ponořte se do kulinářského ráje, kde se spojuje to nejlepší z tradiční české kuchyně s lahůdkami mezinárodní gastronomie. Objevte místní kulinářské tajemství v hotelové restauraci s...
Líná kuchařka: Jak se dobře najíst bez dlouhého vaření

Líná kuchařka: Jak se dobře najíst bez dlouhého vaření

Edice Apetit se rozrůstá o další novinku. Línou kuchařku jsme ušili na míru všem, kteří rádi dobře jedí, ale nemají čas nebo chuť trávit v kuchyni dlouhé hodiny. Kniha je plná receptů, které pravděpodobně znáte. My jsme je ale zjednodušili...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč