0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Drcení sušenek

Drcení sušenek
sdílet:
Do nepečených moučníků se většinou používají piškoty nebo sušenky, jak je nejlépe zpracovat?

Ideálním pomocníkem je klasický mixér s nádobou, poradit by si měl i běžný ruční mixér. Sušenky můžete také vložit do silnějšího mikrotenového sáčku a podrtit válečkem nebo hladkou stranou paličky na maso.

Sušenky pak zpracujte podle receptu, například toho na cheesecake.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit