Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak zavařit džem

Jak zavařit džem
sdílet:
Poradíme vám, jak zavařit džem, aby vydržel ve skvělé formě celou zimu. Pokud ho však dřív nesníte!

Když chcete džem opravdu zavařit, tedy sterilizovat, máte dvě základní možnosti:  Pořídit si či vypůjčit zavařovací hrnec s teploměrem, nebo uzavřené sklenice dát na hlubší plech či pekáč a nalít do něj vodu tak, aby byly zatopené do výšky cca 1 cm. Sklenice se nesmějí dotýkat. Čas měřte od chvíle, kdy vám termostat, sledování drobných bublinek ve vodě či teploměru do trouby prozradí dosažení 80 °C. Džemy se obvykle sterilizují zhruba 20–30 minut.
 

Vyšlo v časopise Apetit.
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč