Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Zeptejte se redakce: Kližka

Hovězí
ZDROJ: Pixabay
sdílet:

Z hovězi kližky nemusíte nutně vařit jen guláš.

Dobrý den, koupila jsem přes kilo nakrájené hovězí kližky a přemýšlím co za dobrotu bych z toho mohla udělat. Moc receptů jsem nenašla a do guláše se mi moc nechce. Díky za radu a přeji Vám v redakci hezký den Lucie.

Tak to nám úplně nahráváte! Skvělé recepty na kližku vám předkládá Vašek Frič v nejnovějším dubnovém čísle, které je právě na stáncích. Můžete se těšit na dušené hovězí po italsku s olivami a sušenými rajčaty podlévané italským červeným vínem a na hovězí na pivě Guinness zapečené s bylinkovými knedlíčky. Václav se sice nejdřív trochu cukal, když jsme mu zatrhli guláš, ale pak s bravurou sobě vlastní vykouzlil takovéhle dva recepty. Doporučujeme začít kližkou na pivě, je to opravdu bomba!

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč