Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 120 min
4,2 (45x)
31. 8. 2016
Dušené hovězí po italsku
Apetit
Dušené hovězí po italsku
Apetit


Snadné
> 120 min
4,2 (45x)

Díky kolagenovým vrstvám a krátkým svalovým vláknům mezi nimi se kližka při správné přípravě doslova rozplývá v ústech. A dodáte-li jí patřičný italský šmrnc, rázem máte na talíři neuvěřitelnou lahůdku, po které se jen zapráší.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na marinádu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 981.25 kcal
  • Bílkoviny 58.5 g
  • Sacharidy 25.75 g
  • Tuky 51 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. KVÍZ: Jak dobří jste v úpravě hovězího masa?

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(45 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/4

Sladké VelikonoceVelké vajíčkové hodySekanina aneb jarní nářez

Související články