Díky kolagenovým vrstvám a krátkým svalovým vláknům mezi nimi se kližka při správné přípravě doslova rozplývá v ústech. A dodáte-li jí patřičný italský šmrnc, rázem máte na talíři neuvěřitelnou lahůdku, po které se jen zapráší.
Suroviny
4
Suroviny
4
Na marinádu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 981.25 kcal
- Bílkoviny 58.5 g
- Sacharidy 25.75 g
- Tuky 51 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/4
Sladké VelikonoceVelké vajíčkové hodySekanina aneb jarní nářez