0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Adventní úkol č. 16: Dárek z vaší kuchyně

Adventní úkol č. 16: Dárek z vaší kuchyně
sdílet:
Potěšte své blízké a pusťte se do přípravy jedlých dárků.

Vyrobte aspoň jeden. Nezáleží na tom, zda to bude směs na domácí horkou čokoládu, sirup na svařák a jiné nezbednosti, vaječný koňak, perníková chaloupka nebo krabička domácí směsi koření či vanilkového cukru. Ani nezáleží na tom, zda hodláte obdarovávat hned, nebo až na Štědrý den. Více o výzvě vám poví Florentýna.

Inspirace z redakce:

 
Spoustu nových nápadů na jedlé dárky najdete i v prosincovém čísle Apetitu (Pozor! V prodeji jen do úterý 13. 12.):
Autor: kojzarova.m

Apetit magazín

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá
  • Tipy a triky

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá

Víte, co mají společného stékaný dort, makronky a čokoládové fondue? Ano, je to ganache. Původně šlo o francouzskou nadávku, dnes tento pojem označuje čokoládu rozpuštěnou ve smetaně, kterou lze v cukrařině využít na mnoho způsobů. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit