V redakční kuchyni časopisu Apetit jsme pro vás upekli novou kuchařku! Jmenuje se Bleskové dezerty a obsahuje více než 100 receptů na naše nejoblíbenější pečené i nepečené moučníky, které zvládnete připravit v rekordním čase. Nechybí mezi nimi ani tenhle neodolatelný jablečný dort, který zbožňujeme už od dětství! Vypadá efektně, chutná skvěle, a jeho příprava je přitom naprostá hračka. Zavzpomínejte si s námi a připravte tuhle nostalgickou dobrotu. Úspěch zaručen!
V redakční kuchyni časopisu Apetit jsme pro vás upekli novou kuchařku! Jmenuje se Bleskové dezerty a obsahuje více než 100 receptů na naše nejoblíbenější pečené i nepečené moučníky, které zvládnete připravit v rekordním čase. Nechybí mezi nimi ani tenhle neodolatelný jablečný dort, který zbožňujeme už od dětství! Vypadá efektně, chutná skvěle, a jeho příprava je přitom naprostá hračka. Zavzpomínejte si s námi a připravte tuhle nostalgickou dobrotu. Úspěch zaručen!
Suroviny
jablko
1
kg
oloupaných, nakrájených na kostky a zakapaných citronovou šťávou
voda
600
ml
hřebíček
3
ks
pudinkový prášek
2
bal
piškoty
1
bal
větší
smetana ke šlehání
400
ml
33-40%
mletá, na poprášení