Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty se skořicí

Skořice se vyrábí ořezáváním kmene skořicovníku. Vnitřní kůra se poté extrahuje a dřevní části se odstraní. Když zaschne, vytvoří proužky, které se stočí do svitků, zvané tyčinky skořice. Tyto tyčinky mohou být rozdrceny na skořicový prášek. Svůj původ má skořicovník v Asii, kde se používal jako koření i lék. Nyní jej najdeme nejen na plantážích v celém tropickém a subtropickém pásmu jihovýchodní Asie, nebo na americkém kontinentu.

 

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč