Recepty s pudinkovým práškem
Pudinkový prášek je směs škrobu s ochucujícími surovinami, která se používá k přípravě pudinku – krému s jemnou texturou. Ten se jí jako dezert nebo se dále používá k přípravě krémů a náplní do dortů, rolád, řezů a cukroví. Pudinkový prášek se vaří v mléce do zhoustnutí, jí se a zpracovává po vychladnutí.
...
- Pudinkový prášek je velmi oblíbený pro svou snadnou přípravu i s ohledem na velké množství příchutí. Nejrozšířenější variantou jsou pudinky čokoládový a vanilkový. Existuje ale mnoho jiných příchutí pudinkového prášku – například karamelový, kokosový, karamelový nebo jahodový.
- Pudinkový prášek je skvělým a rychlým způsobem, jak si vyrobit lahodný dezert s jemnou a krémovou konzistencí.
- Pudink a pudinkový prášek je ze své podstaty přirozeně bezlepkový a vhodný pro vegany a vegetariány.
Celý popis