Zapečený sendvič Croque Madame

Zapečený sendvič Croque Madame

Průměr: 3 ()
Klasika všech francouzských bister je jako stvořená pro pozdní snídani. Její příprava je navíc snadnější, než se může zdát! S receptem krok za krokem ji zvládnete naprosto hravě.

Klasika všech francouzských bister je jako stvořená pro pozdní snídani. Její příprava je navíc snadnější, než se může zdát! S receptem krok za krokem ji zvládnete naprosto hravě.

Suroviny

máslo 50 g
o pokojové teplotě (30 na bešamel)
chleba 4
bílý, kůrky odkrojené
mouka pšeničná hladká 15 g
mléko 180 ml
80 g
sýr gruyère nastrouhaného
muškátový oříšek
sůl
pepř
čertsvě mletý
hořčice dijonská 2
šunka 2
kvalitní
vejce 2 ks

Obchod Apetit