Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Barilla Lasagne alla caprese

Barilla Lasagne alla caprese
sdílet:
Letní těstoviny v barvách italské trikolory

Suroviny pro 4 osoby

  • 350 g mozzarelly, na tenké plátky
  • 4 rajčata, na tenké plátky
  • 1 lžíce oleje
  • 8 plátků lasagní Barilla
  • 1 lžíce panenského olivového oleje
  • špetka oregana
  • pepř
  • lístky bazalky

 

Postup 

  1. Nakrájejte na tenké plátky 350 g mozzarelly, osolte, nechte 30 minut vykapat na cedníku. Totéž zvlášť udělejte s rajčaty.
  2. Uvařte ve slané vodě se lžící oleje lasagne, sceďte je a překrojte napůl.
  3. Do středu každého talíře nalijte lžíci panenského olivového oleje. Na to položte plátek lasagne, poklaďte několika plátky mozzarelly a rajčat, okořeňte špetkou oregana a pepře, pokapejte olejem a poklaďte lístky bazalky. Křížem dejte lasagni a pokračujte ve vrstvení. Skončete rajčatovo-mozzarellovou vrstvou a zapečte pod grilem.

Barilla je č. 1 na těstoviny a omáčky v Itálii.  Pro více informací navštivte www.barilla.cz

Autor: Anonym (neověřeno)

Apetit magazín