Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Barilla Penne s houbami a speckem

Barilla Penne s houbami a speckem
sdílet:
V prázdninové sezoně dejte přednost lesním houbám před mdlými žampiony.

Suroviny pro 4 osoby

  • olivový olej na smažení
  • 200 g specku nebo jiné sušené šunky
  • 1 stroužek česneku
  • 1 pokrájená šalotka
  • 200 g čerstvých hub
  • 50 ml smetany ke šlehání
  • 320 g těstovin penne Barilla
  • 1 lžíce petrželové natě
  • 1 lžička čerstvého tymiánu
  • sůl a pepř dle chuti

 

Postup

  1. Na lžíci olivového oleje opečte dokřupava 200 g specku nebo jiné sušené šunky. Zvlášť zpěňte na lžíci oleje nasekaný 1 stroužek česneku a 1 pokrájenou šalotku. Přidejte 200 čerstvých hub nakrájených na plátky a opékejte 4 minuty, osolte a opepřete.
  2. Vmíchejte uvařené penne nebo jiné krátké těstoviny, 50 ml smetany ke šlehání, lžíci nasekané petrželky a lžičku čerstvého tymiánu a na talíři ozdobte speckem.

 

Barilla je č. 1 na těstoviny a omáčky v Itálii.  Pro více informací navštivte www.barilla.cz

Autor: Anonym (neověřeno)

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...