Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Soutěž s mozzarellou Galbani jde do finále

Soutěž s mozzarellou Galbani jde do finále
sdílet:
Hlasujte o nejlepší recept s mozzarellou a vyberte deset jídel, která stojí za to ochutnat.

Pusťte se s námi do zábavného dobrodružství. Mozzarella je tvárná surovina, která však mnohdy skončí jen ve studených salátech nebo labužnicky rozpuštěná na pizze. Připravit z ní můžete mnohem víc, jak dokazují recepty, které najdete na www.apetitonline.cz/galbani. Svá oblíbená mozzarellová jídla sem po několik týdnů vkládali soutěžící, kteří jsou nyní ve velkém finále. Výherce získá lekci vaření u skvělého italského šéfkuchaře Riccarda Lucqueho, majitele pražských restaurací Aromi a La Finestra a brněnské restaurace Il Mercato.

Dejte svůj hlas receptu, který vám přijde nejchutnější či vás inspiroval. Hlasovat můžete v kategoriích teplá a studená kuchyně na www.apetitonline.cz/galbani.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v retro sladkostech?
  • Kvízy

KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v retro sladkostech?

Ne vše staré je špatné, což jistě platí o retro sladkostech. Některé z nich přežily obě války, minulý režim i jeho pád a pár z nich dokonce vstoupilo do nového tisíciletí, jiné jsou již jen mlhavou vzpomínkou, kterou si naše paměť...