Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Naučte se za jeden večer základy sardinské kuchyně

sardinská kuchyně
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Chcete se naučit umění pravé italské ostrovní kuchyně? V pondělí 18. května se pod vedením známého sardinského šéfkuchaře můžete zúčastnit školy vaření. Ale pozor, Sardinie je malý ostrov a počet míst je omezen. 

Prague Pride vás zve na jedinečný večer s příjemnou letní atmosférou a voňavou sardinskou kuchyní. Osmnáctého května od 18 hodin vás v prostorách Cocina Rivero přivítá rodilý Sardiňan a šéfkuchař restaurace Bollicine Gianfranco Coizza. Ten speciálně pro tento den sestavil degustační menu plné tradičních specialit svého rodného ostrova.

Nenechte si ujít tento originální zážitek a přijďte si večer užít společně se svými partnery, přáteli nebo kolegy. Je to pro dobrou věc! Kurz sardinského vaření se totiž už nebude znovu opakovat a jeho výtěžek podpoří organizaci 5. ročníku nejteplejšího festivalu Prague Pride, který se koná v srpnu tohoto roku.

Jaké pokrmy uvaříte a ochutnáte?

Exkluzivní degustační menu sardinských specialit je inspirováno tradiční kuchyní maminek. Večer se ponese ve znamení čerstvých a kvalitních ingrediencí, voňavých bylinek a křupavého domácího chleba.
Z čeho se skládá menu?

  • Fregola se slávkami
  • Krevety ‚alla Vernaccia‘
  • Linguine s čerstvým tuňákem, citronovou kůrou a sýrem pecorino
  • Chobotnice all’algherese
  • Víno Menjar blanc

Rezervace místa

Cena kurzu se pohybuje od 4000 do 5000 Kč. Jeho součástí je tříchodové sardinské menu, osvěžující welcome drink, kvalitní moravské víno, zástěra Prague Pride a recepty na všechny pokrmy, které se v průběhu večera návštěvníci naučí vařit. Své místo si můžete rezervovat zde.

promo školy vaření sardinská kuchyně

Apetit magazín

KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v retro sladkostech?
  • Kvízy

KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v retro sladkostech?

Ne vše staré je špatné, což jistě platí o retro sladkostech. Některé z nich přežily obě války, minulý režim i jeho pád a pár z nich dokonce vstoupilo do nového tisíciletí, jiné jsou již jen mlhavou vzpomínkou, kterou si naše paměť...