Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Šneci na pět způsobů

Šneci na pět způsobů
sdílet:
Dopřejte si francouzské delikatesy. V pražské Galerii vín Le Bouchon vám 24. února připraví šneky na pět různých způsobů.

Na speciálním degustačním večeru ochutnáte šnečí speciality restaurace Auberge d’Escargot. Menu sestavil šéfkuchař Martin Kallash. O vaši pozornost se bude ucházet například slaný koláč se šneky a špenátem nebo šneci v ulitě zapečení s burgundským sýrem. Chuť jednotlivých chodů podpoří pečlivě vybraná francouzská vína. Francie na talíři i ve skleničce, to je gurmánské nebe!

Co: Speciální večeře
Kdy: 24. února 2011 od 18 hodin
Kde: Galerie vín Le Bouchon – Millennium Plaza, V Celnici 10, Praha 1
Za kolik: 1800 Kč
Info: www.lebouchon.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v retro sladkostech?
  • Kvízy

KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v retro sladkostech?

Ne vše staré je špatné, což jistě platí o retro sladkostech. Některé z nich přežily obě války, minulý režim i jeho pád a pár z nich dokonce vstoupilo do nového tisíciletí, jiné jsou již jen mlhavou vzpomínkou, kterou si naše paměť...