0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Šneci na pět způsobů

Šneci na pět způsobů
sdílet:
Dopřejte si francouzské delikatesy. V pražské Galerii vín Le Bouchon vám 24. února připraví šneky na pět různých způsobů.

Na speciálním degustačním večeru ochutnáte šnečí speciality restaurace Auberge d’Escargot. Menu sestavil šéfkuchař Martin Kallash. O vaši pozornost se bude ucházet například slaný koláč se šneky a špenátem nebo šneci v ulitě zapečení s burgundským sýrem. Chuť jednotlivých chodů podpoří pečlivě vybraná francouzská vína. Francie na talíři i ve skleničce, to je gurmánské nebe!

Co: Speciální večeře
Kdy: 24. února 2011 od 18 hodin
Kde: Galerie vín Le Bouchon – Millennium Plaza, V Celnici 10, Praha 1
Za kolik: 1800 Kč
Info: www.lebouchon.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...

Obchod Apetit