Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Šneci na pět způsobů

Šneci na pět způsobů
sdílet:
Dopřejte si francouzské delikatesy. V pražské Galerii vín Le Bouchon vám 24. února připraví šneky na pět různých způsobů.

Na speciálním degustačním večeru ochutnáte šnečí speciality restaurace Auberge d’Escargot. Menu sestavil šéfkuchař Martin Kallash. O vaši pozornost se bude ucházet například slaný koláč se šneky a špenátem nebo šneci v ulitě zapečení s burgundským sýrem. Chuť jednotlivých chodů podpoří pečlivě vybraná francouzská vína. Francie na talíři i ve skleničce, to je gurmánské nebe!

Co: Speciální večeře
Kdy: 24. února 2011 od 18 hodin
Kde: Galerie vín Le Bouchon – Millennium Plaza, V Celnici 10, Praha 1
Za kolik: 1800 Kč
Info: www.lebouchon.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč