Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Babiččina volba: kvalitní a poctivá mouka

AD
suroviny na domácí těstoviny
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Komerční článek - Proč je ze všech přísad nejdůležitější mouka? Je totiž základem, bez kterého se žádné pečení neobejde.

Jsou ženy, o jejichž bábovkách, knedlících a vánočkách se pějí ódy po několik generací. Recept je přitom poměrně jednoduchý: vařit s láskou a z poctivých ingrediencí. Jednou z nich je i špičková česká mouka značky Babiččina volba.

BabickaMouka je základem, bez kterého se žádné pečení neobejde a jehož kvalita je pro výsledek vaší práce rozhodující. Výběru mouky je tedy potřeba věnovat pozornost. Babiččina volba je nová značková mouka vyrobená z prvotřídního českého obilí, jehož výběr a zpracování jsou podrobeny pečlivé kontrole.

Zrno se mele v Polabí ve mlýně, jehož tradice sahá až do roku 1870 a kde díky bohatým zkušenostem vědí, jak vyrobit mouku té nejvyšší kvality. Babiččinu volbu navíc koupíte v atraktivním obalu opatřeném pečetí, jež je zárukou toho, že jste první, kdo ji otevřel.

Až tedy budete příště zadělávat na voňavá domácí potěšení, vyzkoušejte Babiččinu volbu a nezapomeňte kromě špetky soli přidat i hrst úsměvu a lásky. Možná se k vám donese, že nikdo tak dobrou bábovku jako vy neumí – a že to bude i něčím jiným, než jen osvědčeným receptem, protože vám pri vašem hvězdném pečení pomáhá i Babiččina volba.

Babiccina volba
 Vyhrajte kurz vaření v hodnotě 8 000 Kč


Vyzkoušejte novou mouku Babiččina volba a vyhrajte kurz vaření v Pražském kulinářském institutu. 

Více na stránkách www.babiccinavolba.cz

Propagace značky Unimills.
Apetitonline.cz není jeho autorem a nemá vliv na jeho obsah.

Skryt pre seznam
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v retro sladkostech?
  • Kvízy

KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v retro sladkostech?

Ne vše staré je špatné, což jistě platí o retro sladkostech. Některé z nich přežily obě války, minulý režim i jeho pád a pár z nich dokonce vstoupilo do nového tisíciletí, jiné jsou již jen mlhavou vzpomínkou, kterou si naše paměť...