Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Podpoříte Veggie fest Olomouc 2018?

Veggie fest Olomouc 2018
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Kvapem se blíží již 3. ročník festivalu Veggie fest Olomouc, který se bude konat 12. května 2018 v areálu Korunní pevnůstky a uvnitř Pevnosti poznání. Už jen pár dní zbývá do konce kampaně, která má za vybrat finanční prostředky na Veggie Fest Olomouc 2018.

Po úspěchu loňské akce mají organizátoři s letošním ročníkem velké plány. Chtějí z menšího festivalu udělat mimořádnou regionální akci. Proto se na její podporu rozhodli spustit kampaň na Startovači. https://www.startovac.cz/projekty/veggie-fest-olomouc-2018/.

Na tomto linku si můžete na podporu akce koupit krásné upomínkové předměty, samolepky, trika, kabelky, veganské balíčky, vstupenky na workshop pro výrobu domácí kosmetiky, vouchery na módu a módní doplňky a mnoho dalšího. 

Jejich zakoupením přispějete nejenom na chod akce, ale i na podporu šíření myšlenek ekologie, veganství a udržitelnosti po celé ČR. Letošní výtěžek je zaměřen převážně na aktivity Platformy pro udržitelný rozvoj a etiku, z. s., která má pod sebou několik důležitých kampaní. www.platforma8.org.

 

Veggie fest Olomouc 2018 Veggie fest Olomouc 2018

Co vás čeká na Veggie festu v Olomouci?

Těšit se můžete na celodenní program, na kterém můžete navštívit několik workshopů a přednášek, je určen pro všechny, kteří se chtějí něco dozvědět o rostlinné stravě, lokální spotřebě nebo o problematice globálního oteplování.

Samozřejmostí festivalu je ochutnávka veganské kuchyně a kdo bude chtít, může si přinést piknikové vybavení a užít si den na sluníčku. Ani vaše malé ratolesti nepřijdou zkrátka. Pro ně bude připraven dětský koutek.A pokud bude hezké počasí, vezměte s sebou klidně domácí mazlíčky, kteří jsou v každém případě vítání!  Letos nebudou chybět ani hudební interpreti. Zatím jsou potvrzeni skupina Zrní nebo raper Presento.

Více o akci najdete ZDE.

Veggie fest Olomouc 2018 Veggie fest Olomouc 2018

Autor: Eva.Dvorakova

Apetit magazín